Tilbud

Stine A Jewlery Stine A Armbånd – 3193-02 Planbørnefonden Perlie Creme/Gold | Dame Armbånd

DKK 871.59 DKK 386.10

Fint limited edition armbånd fra Stine A, designet til fordel for Plan Børnefonden. Armbåndet er håndknyttet af nylonsnor og prydet med ferskvandsperler og ædelsten i smukke farver. Farve: guld Materiale: 18 karat forgyldt sterlingsølv, perler, ædelst…

På lager

Varenummer: TOE-1982.W162223 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fint limited edition armbånd fra Stine A, designet til fordel for Plan Børnefonden. Armbåndet er håndknyttet af nylonsnor og prydet med ferskvandsperler og ædelsten i smukke farver.
Farve: guld
Materiale: 18 karat forgyldt sterlingsølv, perler, ædelsten
Mål: Fra 17 cm til 25 cm
PLANBØRNEFONDEN
STINE A Jewelry præsenterer fem nye, magiske smykker til fordel for PlanBørnefonden. Overskuddet går til PlanBørnefonden, der arbejder for at sikre børn og unges rettigheder i hele verden.
De nye smykker – et perlearmbånd og to af de velkendte Love Boxes med to øreringe i hver – er limited edition. Med dit køb støtter du Plan Børnefondens projekter i Burkina Faso i Vestafrika, der giver udsatte unge kvinder mulighed for en uddannelse og for at starte deres iværksætterdrømme, der kan give dem en lysere fremtid.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Stine A Jewlery Stine A Armbånd – 3193-02 Planbørnefonden Perlie Creme/Gold | Dame Armbånd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: